Соціальний проект
Оголошення
30.07.2019 р.
Врадіївські ароматні вертути

Разом з широким асортиментом хлібобулочної продукції на хлібопекарні Врадіївського районного споживчого товариства вже традиційно випікають вертути. Вертута – це національне молдавське блюдо, та дуже вже воно полюбилось жителям Врадіївщини. Скуштувавши хоч би раз ароматну, щойно випечену вертуту неможливо її не полюбити! Свіжі, запашні вертути зовсім не відрізняються від домашньої випічки - ніжні і просто тануть в роті. Це дуже смачно! При цьому не витрачається багато часу.
Начинка для вертути може бути наскільки різноманітною, наскільки дозволяє фантазія, як солодкою так і солоною. В період Великого посту - пісні, з капустою, а восени ще й з гарбузом. Найбільше користуються попитом у покупців та постійно випікаються на підприємстві вертути: з вишкварками, з сиром та зеленню, з бринзою, з капустою, з печінковим та м’ясним паштетом.
Смак вертути залежить ще й від того, що її випікають люди з добрим серцем та хорошим настроєм, це керівник пекарні - Коломійчук Тетяна Михайлівна, майстри своєї справи – Тарас Валентина Іванівна та Бойченко Валентина Іванівна( на фото) щоденно трудяться над смачною випічкою, яка смакує населенню та за яку щиро вдячні постійні покупці.