Соціальний проект
Оголошення
Новини
24.04.2017 р.Хочете безпечних ранніх овочів – завітайте на ринки споживчої кооперації! Весняні дні радують нас своїм теплом, на разі проходять Пасхальні свята, а вже наближаються й травневі. Все населення, активно готуючись, скуповуються до цих Великих Свят. І цей рік не став виключенням, покупці, йдучи за покупками, все частіше звертають увагу на ранні овочі, за якими встигли скучити за зиму. На ринках від різноманіття запропонованого товару аж «очі розбігаються». Великою є спокуса накинутися на першу городину, яка своїм різнобарв’ям дуже вабить око. Проте потрібно бути обережними з ранніми овочами і фруктами. Слід купувати асортимент ранніх овочів зважено, тільки на ринках, які відповідають всім нормам санітарії, а запропонована продукція пройшла лабораторний аналіз та має відповідний лабораторний висновок . Не потрібно спокушатись на купівлю ранніх овочів, можливо за дещо дешевшою ціною на стихійних ринках та сезонних базарчиках з вітамінною продукцією, що реалізується без санітарно-епідеміологічного контролю. На ринках системи споживчої кооперації області, а їх 11 одиниць, приватні підприємці та реалізатори реалізують сьогодні найширший асортимент товарів, фруктів, овочів та різної всячини, а сільгоспвиробники привозять та пропонують покупцям власноруч вирощену плодоовочеву продукцію. На всіх ринках системи є сучасні лабораторії ветсанекспертизи, які здійснюють контроль якості та безпеки харчової продукції. І продавці тут торгують якісною продукцією в комфортних умовах, а покупці можуть бути впевнені, що куплені ними овочі і фрукти не зашкодять їхньому здоров'ю. Керівники ринків системи дбають про комфорт, створюючи відповідні умови для продавців та покупців, вкладаючи кошти в розвиток та модернізацію матеріально – технічної бази ринків. Сьогодні на кооперативних ринках безпосередньо для товаровиробників обладнано майже 1,5 тисячі торгових місць. Тож з радістю запрошуємо сільгоспвиробників, фермерів, а також всіх бажаючих до торгівлі на ринках системи споживчої кооперації , а покупців - для придбання якісних, безпечних товарів, ранніх овочів, фруктів, ягід – всього вітамінного весняного набору до столу. 18.04.2017 р.Студентські булочки Студенти 2 курсу навчального закладу споживчої кооперації Миколаївського коледжу бізнесу і права спеціалізації «Харчові технології» в рамках «Тижня спеціальності» під керівництвом викладачів В. А. Яковенко, Н.А. Кінаш відвідали кооперативне підприємство «Жовтневий хліб» Жовтневої райспоживспілки. Гостей зустрічали голова правління райспоживспілки Г. А. Лебедєва і директор хлібозаводу Н.А. Сердюк. У розмові з майбутніми технологами харчової промисловості та ресторанного господарства вони відзначили потребу районної споживчої кооперації у кваліфікованих фахівцях. Знайомство з підприємством продовжилося у виробничому цеху, де Н.А. Сердюк детально розповіла учням та їх наставникам про те, що зроблено по модернізації виробництва, по основних технологічних процесах хлібопечення, відповіла на питання студентів. Далі в програмі освітньої екскурсії було найцікавіше: молодь мала можливість власноруч виготовити той чи інший хлібобулочний виріб. Робота виконувалася з великим задоволенням. Тим більше що початківців-пекарів чекала дегустація їх випічки – приємне завершення знайомства з підприємством. Отримані під час екскурсії відомості знадобляться студентам у подальшому навчанні, допоможуть зробити усвідомлений вибір, куди піти працювати після набуття фаху. |
Еще статьи...