• Головна
  • Історія
    • Історія кооперації
    • Історія організацій
    • Історія облспоживспілки
    • Музей ОСС
    • Ветерани
  • Новини
  • Партнери
  • Галерея
  • Структура
  • Правління
  • Контакти
Сфера діяльності
  • Торгівля
  • Ресторанне господарство
  • Ринки
  • Виробництво
  • Заготівлі
  • Послуги
  • Освіта
Соціальний проект
  • Родом зі споживчої кооперації
Оголошення
  • Пропозиції для бізнесу
Преса
  • Газета "Споживчий ринок"
  • Підшивка 2021 року
  • Підшивка 2020 року
  • Підшивка 2019 року
  • Підшивка 2018 року
  • Підшивка 2017 року
  • Підшивка 2016 року

Новини

10.12.2019 р.

ЗАТИШОК
В КАФЕ «На Великій Морській»

  У зимову холодну пору року,  кожному з нас хочеться затишку та гарячої, смачної страви.
З грудня місяця в кафе на Великій Морській, 49, враховуючи смаки та уподобання постійних відвідувачів, розроблено  оновлене меню страв власного виготовлення, а саме:
Свіжоспечені піци двох видів:
- «Міа-Міа» - з начинкою: соус, шинка, філе куряче копчене, томати свіжі, гриби, твердий сир;
- «Гавайська» - з начинкою: соус, філе куряче копчене, ананас, маслини, твердий сир;
- «Пельмені по домашньому»;
- Вареники з начинкою: картопля, капуста;
- Млинці з сиром та родзинками.


           
Є можливість скуштувати ці страви як в кафе так і придбати заморожені напівфабрикати для приготування вдома.
Кафе «На Великій Морській» запрошує жителів та гостей міста завітати та скуштувати оновлені смачні страви!

 

21.11.2019 р.

 Жовтнева якість

Виробнича галузь Жовтневої райспоживспілки нараховує 4 підприємства: хлібозавод, кондитерський, ковбасний та рибний цехи. Протягом  останніх років, під керівництвом голови правління Галини Лебедєвої, на підприємствах проводиться значне оновлення  матеріально-технічної бази та приведення виробничих, складських,  побутових приміщень у відповідність до санітарних норм і вимог системи безпечності та якості  харчових продуктів НАССР. На сьогоднішній день  на всіх підприємствах райспоживспілки ця система впроваджена: в ковбасному цеху  ще в 2015 році, на хлібозаводі, кондитерському та рибному цехах в 2019 році. Вона  передбачає узгодженість всіх етапів виробництва із законодавством України про безпеку та якість харчових продуктів. Згідно системи НАССР визначені  критичні точки,  які підлягають контролю і  гарантують випуск  якісної продукції. Система НАССР - своєрідний «знак якості».
 
Згідно з  вимогами Закону України  «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який набув чинності з 6 серпня 2019 року проводиться перегляд інформації  на упаковці  продукції  з метою надання споживачам   достовірної і зрозумілої  інформації про харчові продукти. На етикетках продукції зазначено, що на підприємстві діє система  НАССР – надійне посвідчення створених відповідних умов для випуску смачної і безпечної продукції.
Продукція користується попитом і вже давно має  своїх постійних покупців.
 
Еще статьи...
  • 05.11.2019 р.
  • 22.10.2019 р.
  • 09.10.2019
  • 25.09.2019 р.

<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 10 из 68

Copyright © 2012 --- Webdesign «Миколаївська облспоживспілка» - All Rights Reserved.